Over ons

Restory is een webshop voor tweedehands kinderkleding voor kinderen van 0 t/m 10 jaar en wordt gerund door mij (Veerle) moeder van twee kinderen.

Vanaf het begin dat mijn oudste was geboren heb ik vooral tweedehands kleding gekocht. Er is nog zoveel mooie tweedehands kinderkleding, want kinderen dragen het vaak maar heel kort. En een stuk duurzamer dan alles nieuw kopen. Vaak kocht ik mijn kleding in tweedehands winkels, op markten, maar ook online.

Alleen vond en vind ik kopen en verkopen een enorm gedoe op platformen als Marktplaats en Vinted. Het onderhandelen, elk item apart fotograferen en naar de post brengen, het kostte me zo veel tijd. En die tijd had ik niet, want ik had een fulltime baan en een baby thuis.

Maar weggooien was voor mij ook geen optie. Zoveel leuker om een ander kind blij te maken en ook veel beter voor het milieu. Zo is Restory ontstaan. Een webshop met mooie en kwalitatief goede tweedehands kinderkleding, waar je met een gerust hart kunt shoppen, want elk item is zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd door ons. Voor ouders de perfecte oplossing om je kinderkleding een tweede leven te geven. Je stopt alles in een doos, download een verzendlabel en stuurt het gratis naar ons op en je verdient 40% van elk verkocht item. Easy peasy. Zo maak je een ander kind blij met jouw kleding, verdien je wat bij en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Mijn achtergrond als industrieel ontwerper en ervaring als designer & researcher bij verschillende design bureau’s komt nu van pas bij Restory. Heerlijk vind ik alle aspecten die komen kijken bij het starten en runnen van een webshop. Van het ontwerpen van de website, tot het maken van foto’s van de kleding tot het contact met klanten.

Ouders van Nu heeft een artikel geschreven over Restory. Lees het hier.

Rewear • Relove • Restory

Lees meer op ons blog