Over ons

Hi, Mijn naam is Veerle, de moeder van Felix (3) en Hannah (1).

Vanaf het begin dat mijn oudste was geboren heb ik vooral tweedehands kleding gekocht. In het begin twijfelde ik nog wel of het niet raar was om alles tweedehands te kopen. Maar er is nog zoveel mooie tweedehands kinderkleding. Vaak kocht ik mijn kleding in tweedehands winkels, op markten, maar ook online. Alleen vond en vind ik kopen en verkopen een enorm gedoe op platformen als Marktplaats & Vinted. Het onderhandelen en dan elk item apart naar de post brengen het koste me zo veel tijd. En die tijd had ik niet, want ik werkte en had daarnaast nog een baby thuis.

Maar weggooien was voor mij ook geen optie. Zoveel leuker om een ander kind blij te maken en ook veel beter voor het milieu. Zo is Restory ontstaan. Een webshop met mooie en kwalitatief goede tweedehands kinderkleding, waar je als ouders eenvoudig al je kleding naar toe kan sturen en je 40% van de opbrengst ontvangt. En waar je met een gerust hart kunt shoppen, want elk item is zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd.

Mijn achtergrond als Industrieel ontwerper en jarenlange ervaring als designer & researcher bij verschillende design bureau’s komt nu van pas bij Restory. Heerlijk vind ik alle aspecten die komen kijken bij het starten en runnen van een webshop. Van het ontwerpen van de website tot het maken van foto’s van de kleding en contact met klanten.

Ouders van Nu heeft een artikel geschreven over Restory. Lees het hier.

Reduce • Reuse • Restory

Lees meer op ons blog