26 juni 2022

Maartje (Barts Boekje) verkoopt via Restory haar kinderkleding voor het Prinses Máxima Centrum

Maartje Diepstraten (Barts Boekje) verkoopt haar kinderkleding via Restory.nl en 100% van de opbrengst gaat naar het Prinses Máxima Centrum.

Rekje kleding van Elvis (0)

Rekje kleding van Elvis (0)

Heel veel kleding hoeven ze niet, maar wát ze hebben, moet mooi zijn", zo was en is nog steeds de insteek van Dirk en Maartje, ouders van Vito (4 jaar) en Elvis (0). En zo geschiedde. Maar nu de familie toch wel echt helemaal compleet is, mag de kleding die te klein is, de deur uit. Omdat een deel van die kleding soms gegeven is door merken waar lifestyle- en travel platform Barts Boekje (Maartje = Bart, zie ook @bartsboekje) mee samenwerkt, gaat de opbrengt van de verkochte kleding naar het Prinses Máxima Centrum.

Omdat er geen grotere nachtmerrie bestaat dan je kind daar te moeten opzoeken; een goed doel dat van alle tijden is en tijdens heftige perioden van pandemie en oorlog, ook niet vergeten mag worden.

Vito's (4) kamer met een rekje kleding

Vito's (4) kamer met een rekje kleding

Bekijk hier alle kinderkleding die Maartje heeft aangeboden op Restory. De volledige opbrengst (100%) van de verkochte kleding gaat naar het Prinses Máxima Centrum.


Shop kinderkleding

Hou je van kwalitatief mooie kinderkleding, maar wil je niet alles nieuw kopen? Bij ons ben je aan het goede adres.

Kinderkleding verkopen

Lever in één keer al je kinderkleding in. Wij verkopen het voor een eerlijke prijs en jij krijgt 40% van de opbrengst.