2 april 2022

Steun Lili & Lulu’s giro 555 voor Oekraïne!

Soms heb van je van die SUPER ouders. Rosalie & Marcel zijn zo'n stel. Zij combineert een high-tech baan als product manager bij een start-up en Marcel heeft zijn eigen design bureau. Ze wonen samen met hun 2 kids in Rotterdam. In hun drukke bestaan vonden ze ook nog tijd om samen met hun oudste dochter Louise een garage sale op te zetten, om geld in te zamelen voor Oekraïne.

Rosalie & Julie

Rosalie & Julie


Marcel & Louise

Marcel & Louise

Het idee kwam van haar dochter Louise 'Lulu' (8) samen met vriendin Lili (8) om hun speelgoed en kleding te gaan verkopen. Lili: “Ik vind het erg zielig voor de kinderen die moeten vluchten en geen huis meer hebben, ze hebben het geld hard nodig.” Louise: “De vluchtelingen hebben niets meer en kinderen moeten alleen met hun moeder vluchten, dat vind ik heel zielig, daarom wil ik de vluchtingen graag helpen om een nieuw thuis te krijgen”.

Louise met de Poster voor Garage Sale op 13/03/22

Louise met de Poster voor Garage Sale op 13/03/22


Gedoneerde sokken van Maed for Mini van Across the street (outlet kinderkleding)

Gedoneerde sokken van Maed for Mini van Across the street (outlet kinderkleding)

Om zoveel mogelijk geld op te halen zetten de meiden alles in. Er werden posters gemaakt en verspreid in de buurt. Ook lokale ondernemers uit Blijdorp doneerde spullen om te verkopen. En klasgenootjes van hun school hebben meegedaan. Er zijn o.a. lege flessen opgehaald, speelgoed en kleding verkocht en armbandjes geknutseld. En ook ouders van klasgenootjes deden mee door pannenkoeken te bakken. Het was een groot succes en er is in totaal 3.147 euro opgehaald (samen met nog een ander linkje) voor Oekraïne op 17 maart.

Einde van de dag €3.147 opgehaald voor Oekraïne!

Einde van de dag €3.147 opgehaald voor Oekraïne!

De garage sale is inmiddels afgelopen, maar deze gaat online door en er is extra kleding is opgestuurd naar Restory. De volledige opbrengst (100%) gaat naar Lili & Lulu’s giro 555 (Rode Kruis) voor Oekraine. Bekijk hier alle kleding van Louise & Lili voor giro 555 en steun giro 555.

Niks gevonden? Natuurlijk kan je ook een donatie doen, doneer dan via de giro 555 en steun het initiatief van deze meiden!

Meer lezen over Rosalie? Check 5 minuten momtalk met Rosalie.


Shop kinderkleding

Hou je van kwalitatief mooie kinderkleding, maar wil je niet alles nieuw kopen? Bij ons ben je aan het goede adres.

Overvolle kledingkasten?

Lever in één keer al je kinderkleding in. Wij verkopen het voor een eerlijke prijs en jij krijgt 40% van de opbrengst.