14 november 2022

Mom-talk: 5 minuten met USA roadtripplanner Lian

Naam: Lian van Rens

Is: Docent Engels en zelfstandig ondernemer (USA Roadtripplanner via @usaroadtripplanner)

Instagram: @lianvanrensnl

Woont samen met:  met mijn man en twee kinderen Zoë (5) en Benjamin (1) in het noorden van Limburg

Woont in: Limburg

Mijn favoriete kindermerken:

Nixnut voor newborns en ook goede kwaliteit om 2e hands te scoren. Feeën mini voor de rompers, want lekker zacht en goede kwaliteit. Verder merken zoals CarlijnQ, Mini Rodini, Bobo Choses, Tiny Cottons, en Ammehoela voor de vrolijke kleurrijke printjes en ook 2e hands te scoren.

“Doe kleding liever weg om andere kinderen blij mee te maken”
Benjamin met het Patchwork spijkerjasje

Benjamin met het Patchwork spijkerjasje

Welke items van mijn kinderen zou ik nooit weg doen:

Ik heb alleen de eerste pakjes bewaard. Ik ben nogal van het opruimen. Doe kleding liever weg om andere kinderen blij mee te maken. Alhoewel. Ik heb een spijkerjasje van m’n dochter die ik met patches uit Amerika heb gepimpt en die nu haar broertje draagt. Ik denk dat ik dat jasje wel ga bewaren. Misschien zelfs inlijsten zodat het nog een soort van functie krijgt als “kunst” aan de muur in plaats van vergeten worden in een kast.Print uit grote beer en kleine beer

Print uit grote beer en kleine beer

Favoriete kinderboek op dit moment:

Ik vind de boeken van Grote Beer en Kleine Beer heel erg leuk. Er zijn volgens mij vijf prentenboeken van en de verhaaltjes zijn zo schattig en lezen echt heerlijk voor.

Attractiepark Toverland ...aanrader om eens te bezoeken als je met kinderen in noord-Limburg bent

Favoriete dingen om te doen met de kinderen bij mij in de buurt:

Toverland! We waren er zelf, mijn man en ik, ooit geweest toen we jong waren en de houten achtbaan Troy in 2007 werd geopend. Maar de rest van het park viel toen tegen waardoor we nooit meer terug zijn gegaan. Tot Covid kwam. Ondertussen hebben we voor het derde jaar op een rij een jaarkaart en komen we er regelmatig. Het park heeft de laatste jaren zo’n enorme groei gemaakt, dat het echt een aanrader is om eens te bezoeken als je met kinderen in noord-Limburg bent.

Waar wil je graag nog een keer naar toe met de kids?

Het lijkt mij wel tof om ooit nog een keer naar Japan te gaan, maar we zijn zelf vooral Amerikajunkies en daarom staat Alaska en Hawaï en een Disneycruise vanuit Floriada nog hoog op ons lijstje.

Mijn ultieme duurzame tip aan andere ouders en kids :)

2e hands kleding kopen is hoe dan ook m’n meest duurzame tip! Zorg dat je een lijstje met favo merken hebt en zoek daar geregeld op bij Vinted of Marktplaats. Vind je dat een uitdaging..dan is een webshop zoals Restory gewoon ideaal! Plus nog fijner dat je kleding van je eigen kind(eren), dat nog een tweede ronde mee kan, er naar toe kunt sturen.

Het kastje van Lian kan je hier vinden

Of volg Lian haar via Instagaram @lianvanrensnlShop kinderkleding

Hou je van kwalitatief mooie kinderkleding, maar wil je niet alles nieuw kopen? Bij ons ben je aan het goede adres.

Kinderkleding verkopen

Lever in één keer al je kinderkleding in. Wij verkopen het voor een eerlijke prijs en jij krijgt 40% van de opbrengst.