3 augustus 2021

Mom talk: 5 minuten met Designer Sirvan

Naam: Sirvan

Is: Designer bij Philips

Doet: Lezen, poëzie schrijven, koffiedrinken met vrienden en wijn & bitterballen

Instagram: @sirvanugur

Woont samen met: Man Dirk en zoontje Miro Tan (1)

Woont in: Rotterdam

Alle eerste pakje(s) die mijn kind(eren) hebben gedragen:

Wij hadden, toen ik zwanger was, een mooie onesie met tekkels van Bobo Choses (volgens mij) gekocht bij Hutspot, niet zijn eerste outfit maar wel zijn mooiste waar we herinneringen aan hebben! Zijn eerste outfit bestond deels uit kleding van de dochter van mijn beste vriendin :) ook superleuk natuurlijk.

Mijn favoriete kindermerken:

Zara, Maed for Mini, Rodini en natuurlijk de Hema. Maar wij kopen eigenlijk de meeste kleding voor Miro bij LC Waikiki, een Turks merk.

Welke items van mijn kinderen zou ik nooit weg doen:

Zijn eerste tekkel onesie en de truitjes gebreid door de oma’s.

Welk item ik het liefst ook in mijn eigen maat zou hebben:

Een katoenen legging met voetjes van Silly Silas, het ziet er waarschijnlijk niet uit maar zit denk ik vet lekker :)

Een katoenen legging met voetjes van Silly Silas, het ziet er waarschijnlijk niet uit maar zit denk ik vet lekker :)

Als ik even niet met de kinderen bezig ben, dan doe ik het liefst:

Uit eten gaan, cocktails drinken en lezen!

Favoriete kinderboek op dit moment:

The Origin of Species van Darwin voor kinderen, in het Turks. Je kan niet vroeg genoeg beginnen :) Dikkie Dik doet het ook goed!

Favoriete boek, film, serie tip als de kinderen op bed liggen:

De Argonauten van Maggie Nelson is mijn favoriete boek over ouderschap, (trans)gender en gelijkheid. Dat boek gaat overal mee naartoe en ik onderstreep alles wat mij raakt (een hoop!). En ik kijk graag Love Island, haha.

Wat me het meest heeft verrast om een ouder te zijn: 

De onvoorspelbaarheid en dat Miro zo grappig is

Hoe hou ik het hoofd koel in drukke tijden met kinderen: 

Veel leuke dingen doen zonder man en kind, vaak een oppas/oma vragen zodat we er samen een weekendje weg kunnen en soms vroeg mijn bed in duiken met thee of wijn en een goed boek. Oh en vooral héél vaak bedenken dat iedereen maar wat doet. Dat is misschien wel de beste tip! 

Oh en vooral héél vaak bedenken dat iedereen maar wat doet. Dat is misschien wel de beste tip!

Mijn favoriete kraam(cadeau) om te geven is: 

Ik vind het leuk om een mooi notitieboek te geven aan verse ouders zodat ze een dagboek kunnen bijhouden van de eerste jaren. Dat heb ik van een vriendin gekregen en ik schrijf er nog altijd in, heel leuk en bijzonder om terug te lezen.

Favoriete dingen om te doen met de kinderen bij mij in de buurt:

Croos, een café met speelhoek in Rotterdam. Speeltuin de Hoeve, een verborgen pareltje midden in een woonwijk. En Booon, het café om de hoek waar Miro altijd extra koekjes krijgt :) oh en de bovenste verdieping van het Maritiem Museum is echt leuk! En Blijdorp natuurlijk. 


Volg Sirvan via Instagram @sirvanugur


Lees nog meer op onze blog of bekijk ons aanbod kinderkleding hier


Shop kinderkleding

Hou je van kwalitatief mooie kinderkleding, maar wil je niet alles nieuw kopen? Bij ons ben je aan het goede adres.

Overvolle kledingkasten?

Lever in één keer al je kinderkleding in. Wij verkopen het voor een eerlijke prijs en jij krijgt 40% van de opbrengst.