14 mei 2021

Restory in de Ouders van Nu

Restory staat in de Ouders van Nu! We staan in het thema nummer over duurzaamheid.


Restory in De Ouders van Nu

Restory in De Ouders van Nu

Dit is het artikel:

Allemaal leuk en aardig, online tweedehands kinderkleding kopen, maar het is ook best een gedoe. Op Marktplaats zoeken naar leuke items, bieden, oh en je hebt ook nog een vraag, weer bieden, en dan komt het na een paar dagen binnen en is de kwaliteit niet helemaal je van het.

Zelf je kleding online tweedehands verkopen kost minstens zo veel tijd: goede foto maken, tekstje erbij, contact onderhouden met potentiële kopers. En je doet het toch maar, want het voelt goed om de kleding van je kinderen door te geven en de planeet daarmee een stukje mooier te maken.

Precies dít dachten Veerle (36) en Joost (34) toen ze voor hun zoon Felix (2) en dochter Hannah (2 maanden) online zochten of verkochten. Dat kan sneller, handiger. En dus bedachten ze webshop Restory, voor tweedehands kinderkleding.

Het werkt zo: je vraagt bij hen een gratis verzendlabel aan, stopt je kleding in een doos en stuurt het terug. Veerle zoekt de kleding uit, wast, strijkt, maakt er een mooie foto van, regelt het verkoop- en verzendproces en als je kleding verkocht is, krijg je veertig procent van de verkoopprijs.

Zelf scoren voor je kind kan ook in hun webshop: even klikken en klaar.

Shop kinderkleding

Hou je van kwalitatief mooie kinderkleding, maar wil je niet alles nieuw kopen? Bij ons ben je aan het goede adres.

Overvolle kledingkasten?

Lever in één keer al je kinderkleding in. Wij verkopen het voor een eerlijke prijs en jij krijgt 40% van de opbrengst.